Magyar kézműves termékek

Sok szeretettel üdvözöljük látogatóinkat.

Értesítjük Önöket, hogy mintaboltunk (Budai Bioház, 1112 Budapest, Törökbálinti 30.) a kialakult helyzetben is vásárlói rendelkezésére áll 07.00-20.00 óra között a honlapunkon található lekvárokkal, szörpökkel, illetve zöldségekkel, gyümölcsökkel és egyéb termékekkel.

Sajnálattal közöljük kedves látogatóinkkal, hogy a koronavírus miatt jelenleg szüneteltetjük egyéb tevékenységünket. Bízunk benne, hogy hamarosan újra tudunk indulni.

Megértésüket köszönjük!


2016 óta értékesítünk magyar kézműves szörpöket, lekvárokat, gyümölcsvelőket, kezdetben csak webáruházban.

2018-ban úgy döntöttünk, hogy elvisszük közvetlenül a vevőinkhez ezeket a prémium kategóriás termékeket. Rendezvényeken, fesztiválokon és kézműves vásárokon kínáljuk az érdeklődőknek a manufakturális körülmények között készülő szörpöket, lekvárokat, gyümölcsvelőket. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges összetevőket (tartósító, ízfokozó, színező), csak természetes alapanyagokból készülnek.

A vásárlóink körében merült fel az a jogos igény, hogy szeretnének interneten is rendelni az általunk kínált termékekből. Akár azért, mert megtetszett a vásáron beszerzett termék, akár azért, mert újabb ízekkel ismerkednének.

Ezzel az oldallal lehetőséget kínálunk minden érdeklődőnek, hogy hozzájuthasson ezekhez az egyedi, sokszor máshol nem kapható, csak természetes anyagokat tartalmazó, magas gyümölcstartalmú készítményekhez.

Saját márkás lekvárjaink és szörpjeink "Anyukám lekvárja" és "Anyukám szörpje" néven kerülnek forgalomba.

Amennyiben a web oldalon megrendeli a termékeket és a személyes átvételt jelöli be, akkor az t megteheti márkaboltunkban, vagy az átvétel helyét és időpontját telefonon egyeztetjük.

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy megnyílt mintaboltunk Budapesten a Törökbálinti út 30. szám alatti Budai Bioház üzletében. Nyitva a hét minden napján 07.00 és 20.00 óra között.

Találkozunk valamelyik vásáron, mintaboltunkban vagy itt a webáruházunkban.