Magyar kézműves termékek

Sok szeretettel üdvözöljük látogatóinkat.

Örömmel jelentjük, hogy újra elindultak a fesztiválok és vásárok. Kérjük tájékozódjanak a Rendezvények, fesztiválok, vásárok aloldalunkon, hogy mikor, hol találnak meg minket.


Webáruházunk természetesen továbbra is rendelkezésükre áll!


2016 óta értékesítünk magyar kézműves szörpöket, lekvárokat, gyümölcsvelőket, kezdetben csak webáruházban.

2018-ban úgy döntöttünk, hogy elvisszük közvetlenül a vevőinkhez ezeket a prémium kategóriás termékeket. Rendezvényeken, fesztiválokon és kézműves vásárokon kínáljuk az érdeklődőknek a manufakturális körülmények között készülő szörpöket, lekvárokat, gyümölcsvelőket. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges összetevőket (tartósító, ízfokozó, színező), csak természetes alapanyagokból készülnek.

A vásárlóink körében merült fel az a jogos igény, hogy szeretnének interneten is rendelni az általunk kínált termékekből. Akár azért, mert megtetszett a vásáron beszerzett termék, akár azért, mert újabb ízekkel ismerkednének.

Ezzel az oldallal lehetőséget kínálunk minden érdeklődőnek, hogy hozzájuthassanak ezekhez az egyedi, sokszor máshol nem kapható, csak természetes anyagokat tartalmazó, magas gyümölcstartalmú készítményekhez.

Saját márkás lekvárjaink és szörpjeink "Anyukám lekvárja" és "Anyukám szörpje" néven kerülnek forgalomba.

Partnerünkkel együttműködve értékesítünk eredeti, az Őrség szívében, Szalafőn készült olajakat és tökmagkrémet is.


Várjuk viszonteladók jelentkezését is!

Találkozunk valamelyik vásáron, vagy itt a webáruházunkban.